Reklam

Swarm Hesap Silme | En Kolay Swarm Hesap Kapatma Yöntemi

Swarm, insanların konumlarını paylaşabildiği bir uygulamadır. 5 Mayıs 2014 tarihinde piyasaya sürülmüştür. Uygulama Foursquare tarafından üretilmiştir. Bazı Swarm kullanıcıları gizlilik ve güvenlik gibi nedenlerden ötürü hesabını kapatmak istiyor. Bu makalemizde söz konusu kullanıcılar için Swarm hesap silme işlemini anlatacağız.

Swarm hesabı nasıl silinir? (Swarm Hesap Kapatma)

Swarm’da hesap silme işlemi çok kolaydır. İlk olarak bilgisayarınızın İnternet tarayıcısını açın ve Foursquare.com’u açın. Ardından kullanıcı adı ve şifrenizle hesabınıza giriş yapın. Hesabınıza giriş yaptıktan sonra aşağıdaki hesap silme linkine tıklayın.

Swarm Hesap Silme Linki: https://tr.foursquare.com/delete_me

Yukarıdaki bağlantı sizi işlemi tamamlayacağınız sayfaya yönlendirecek. Yönlendirildiğiniz sayfada hesap kapatma nedeninizi belirtin ve “Delete Account” düğmesine tıklayarak Swarm hesap silme işlemini tamamlayın. İşlem bu kadar! Böylelikle hesabınızı kalıcı olarak silmiş olursunuz.

Swarm Hesap Silme ile İlgili Detaylar

Swarm ve Foursquare birbirine bağlıdır. Yani Swarm hesabınızı sildiğiniz zaman Foursquare hesabınız da silinir. Bu nedenle işleme başlamadan önce iki hesabınızı da silmek istediğinizden emin olun. Hesabınızı link kullanmadan silmek istiyorsanız, aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.

  1. Foursquare.com’a girin ve kullancı adı ve şifrenizle oturum açın.
  2. Ekranın sağ üst kısmındaki adınıza tıklayın ve açılan menüden ‘Ayarlar’ bağlantısına tıklayın.
  3. Açılan sayfadan ‘Gizlilik Ayarları’ bağlantısına tıklayın.
  4. Hesap silme nedeninizi belirtin.
  5. Sayfadaki ‘Delete Account’ düğmesine tıklayın.
Swarm Hesap Silme
Makalede Swarm hesap kapatma işlemi anlatılıyor ve Swarm hesap silme linki paylaşılıyor.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir